5 znakov, da potrebujete novo kuhinjo. Obstoječa kuhinja vam bo jasno in glasno signalizirala, kdaj jo je potrebno menjati. Vaša naloga je le, da te signale prepoznate.
 

1   Rezalna deska je stvar iz preteklosti

rezalna deska

Se še spominjate, kako nervozni in nesrečni ste bili, ko ste na delovnem pultu opazili prvo mini praskico? Če ste se na praske in poškodbe navadili tako zelo, da hrano sekljate in režete kar na delovni površini, potem je zagotovo čas za nadgradnjo.

2   Vedno je kakšen problem

problemi s kuhinjo

Če komaj kakšen teden mine brez, da bi odpovedal pomivalni stroj ali eno od kuhališč na kuhalni plošči, pomeni, da ste z menjavo že v konkretni zamudi.

3   Vrata omaric so videla že boljše čase

popravilo vrat

Če se ne morete spomniti, kdaj so bila vrata vseh kuhinjskih omaric poravnana in kdaj so nazadnje imela vse ročaje, potem je zagotovo čas za osvežitev.

4   Vašo kuhinjo ste začeli nazivati "retro"

retro vintage kuhinja

Katerokoli blagovno znamko kuhinje imate, je malo verjetno, da bo ravno vaša "vintage" kuhinja zelo kmalu prišla spet v modo. Prav dobro vam tudi ne kaže v smeri zbirateljstva starih kuhinj - nekako ne pričakujemo, da bo to postal trend ali uspešna tržna niša.

5   Zavist je vaše drugo ime

zavist

Ne le, da občudujete novo kuhinjo vaših prijateljev, prav zeleni ste od zavisti vsakič, ko gledate TV oddajo ali prebirate rubriko o prenovi stanovanja. Ko ste tako prežeti z ljubosumjem, da vam je zaradi tega že nerodno, je to prepričljivo znak, da potrebujete novo kuhinjo.

Če potrebujete nasvet ali pomoč pri načrtovanju nove kuhinje, smo vam z veseljem na voljo. Najdete nas tukaj.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo