Bora Classic 2.0 je kombinacija visoko kakovostne nape in različnih, izjemno učinkovitih in zmogljivih kuhalnih površin, ki jih lahko individualno kombinirate. Prava inovacija je osrednja upravljalna enota sControl+, ki omogoča izjemno intuitiven nadzor. Purističen, minimalističen videz se elegantno prilega moderni kuhinji in se vanjo nevidno integrira. Predstavljamo nekaj prednosti sistema Bora Classic 2.0.

Intuitivno sControl+ upravljanje
Edinstveni vertikalni drsnik omogoča izjemno preprosto, intuitivno upravljanje aparata. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in le z enim nežnim dotikom. Upravljalna konzola je pri izklopljeni plošči nevidna, ob delovanju pa inteligentno osvetljena. 


Modularni sistem

Bora Classic 2.0 ponuja široko izbiro kuhalnih površin - od ploskovne indukcije do plina ali žara, ki jih lahko poljubno kombinirate z napo. Možne so tudi kombinacije z enim, dvema, tremi ali več kuhalnimi površinami, odvisno od tega, kakšne so vaše potrebe in želje. 


Nadstandardno velike kuhalne površine
Drsno upravljanje je nameščeno centralno, pod napo, kar pomeni, da kuhališča ne izgubijo niti milimetra kuhalne površine. Zaradi takšne optimalne razporeditve je na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za 4 posode premera celo do 24 cm hkrati. 


Avtomatska prilagoditev moči nape
Moč nape se avtomatsko prilagaja stopnji, na kateri deluje kuhališče. Vaša polna koncentracija tako ostaja na kuhanju, vse ostalo upravlja kuhališče samo. Seveda lahko moč nape kadarkoli med delovanjem samodejno povečate, če je po tem potreba. 


Minimalističen dizajn

Možnost popolne ploske vgradnje celotnega sistema, purističen dizajn in centralno pozicionirana in na minimun zreducirana upravljalna konzola, ki je v času nedelovanja aparata nevidna. Praktično neopazen, nevpadljiv aparat, idealen za moderno arhitekturo kuhinje.


Natančna kontrola temperature
Tepanyaki oz. gril iz legiranega jekla odlikujeta dve veliki gril-površini in edinstvena, natančna kontrola temperature. Digitalni zaslon prikazuje nastavljeno temperaturo. V manj kot 5 minutah se tepanyaki zagreje na 230°C (ali na drugo želeno temperaturo) in temperaturo tudi konstantno drži. Hitrost pomeni prihranek časa in energije.


Tiho delovanje
Vedno in izjemno tiho, pri vseh sistemih Bora - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in v podnožje kuhinje vgrajen ekstremno tih motor. 


Preprosto čiščenje
Vsi deli aparata, ki so izpostavljeni kuhinjski pari, so lahko dostopni in odstranljivi skozi široko odprtino za odzračevanje. Operete jih v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli minimalen prostor. Maščobni filter iz nerjavnega jekla je v primerjavi z drugimi, pogosto uporabljenimi materiali (npr. aluminij) trajno obstojen, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju in brezkompromisno drži svojo obliko in stabilnost.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo