Bora Pure

Ime pove vse. Pure je purističen, reducirano minimalističen. Popolno in nevsiljivo se integrira v arhitekturo vsake kuhinje. Je izjemno funkcionalni dizajnerski dodatek, ki se ga lahko z izbiro barve zaščitne rešetke nape individualizira. Na voljo je v odvodni izvedbi - napeljava odzračevalnega sistema ven iz prostora in v obtočni izvedbi - uporaba filtra z aktivnim ogljem). Predstavljamo nekaj prednosti sistema Bora Pure.

Intuitivno sControl upravljanje
Zaradi edinstvenega vertikalnega drsnika je upravljanje aparata še bolj preprosto. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in le z enim nežnim dotikom. 


ESwap
Pri obtočni različici Bore gredo vsi vonji skozi visoko učinkoviti ogleni filter, ki jih nevtralizira. Menjava filtra je izjemno preprosta. Dostop je omogočen od zgoraj, skozi odprtino za odzračevanje, brez odstranjevanja predalov ali podnožja. 


Tiho delovanje
Vedno in izjemno tiho - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in vgrajen ekstremno tih motor. Pri kuhanju in komunikaciji tako ni nobenih motenj.


Preprosto čiščenje
Vsi deli aparata, ki so izpostavljeni kuhinjski pari, so lahko dostopni in odstranljivi skozi odprtino za odzračevanje. Operete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli minimalen prostor. 


Nadstandardno velike kuhalne površine
Zaradi centralnega upravljanja in optimalne razporeditve kuhalnih površin je na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za 4 posode premera celo do 24 cm hkrati. 


Minimalističen dizajn
Kuhalna plošča in napa sta v kompletu ploskovgradni. Perfektne linije so nevpadljive in visoko elegantne in se tako podajo vsaki moderni arhitekturi. Bora Pure ima tudi možnost, da ji z izbiro najljubšega barvnega zračnika podarite svojo osebno noto. 


Minimalni prostor za vgradnjo
Minimalna višina aparata (200 mm) in integrirana enota za obtok zraka, v predalih še vedno puščata veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih potrebščin. Celo pri 60 cm globini delovne plošče, pri obtočni izvedbi aparata, ni potrebno krajšati predalov po globini.


Avtomatska prilagoditev moči nape
Moč nape se avtomatsko prilagaja stopnji, na kateri deluje kuhališče. Vaša polna koncentracija tako ostaja na kuhanju, vse ostalo upravlja kuhališče samo.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo