Häcker je drugi največji proizvajalec kuhinj v Evropi in je sinonim za napredek, zanesljivost in kakovost - vsekakor produkt za pošteno ceno. Dobro tržno pozicijo so si ustvarili s kakovostnimi produkti in z nenehnim razvojem, ki neprestano teži k izboljšanju. Zelo so usmerjeni h končnim uporabnikom svojih kuhinj, ki jih ne želijo le zadovoljiti, temveč navdušiti. Njihova filozofija je zelo podobna naši in zato je Häcker tudi naša prva izbira. 

Häcker ima dve proizvodni liniji kuhinj:

Häcker Classic / ART



Ta mlada in moderna serija kuhinj nudi različne stilne smeri. S produktom Classic imate izjemno raznolike možnosti pri sestavljanju, opremi in dodatkih za vašo novo kuhinjo. Klasičen spodnji korpus višine 72 cm je na voljo v številnih širinah in izvedbah in v poljubnih višinah podnožja. Vašo kuhinjo si lahko popolnoma individualizirate, povsem v skladu z vašimi željami in zahtevami. Zaradi visokokakovostnih, odpornih in za čiščenje preprostih materialov boste s svojo kuhinjo imeli veselje dolgo časa. Tudi cenovno je linija Classic vsestranska, individualna in prilagodljiva vašim zmožnostim. 

Classic ART dopolnjuje argumente prednosti z dizajnom brez ročajev. Moderno planiranje kuhinj brez ročajev sledi trendom, kot so čiste linije in gladek dizajn, hkrati pa cenovno dostopno kuhinjo naredi svojstveno. Classic ART tako ustvarja nove možnosti na področju arhitekturnih rešitev v kuhinji in celotnem bivanjskem prostoru.


Häcker Systemat / ART



Koncept kuhinj za zahtevnejšega, k dizajnu orientiranega uporabnika. Dober dizajn linije Systemat prepriča z združitvijo kreativnosti in dobro premišljene opremljenosti. Do potankosti premišljen sistem z variabilnim, dobro zasnovanim rastrom in mnogimi širinami, globinami in višinami elementov dopušča veliko svobode pri opremljanju. Od udobnih in vzdržljivih popolnih izvlekov, nenavadnih rešitev, regalov in omar z integrirano osvetlitvijo, do izvirno opremljene notranjosti elementov, ki ponujajo maksimalno veliko prostora za shranjevanje. Dizajn in funkcionalnost sledita zahtevnim individualnim rešitvam.  

Systemat / Systemat ART neprenehoma navdušuje z novitetami, razvija in prezentira nove materiale kot so kamen, beton, keramika, skrilavec in druge nepričakovane kombinacije, na katerih vedno zastane pogled. Sodobna arhitektura kuhinj upošteva nove, individualne oblike materialov, bivanja in opreme.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo