MOVE organizator za nizki predal
Iščete popolni vložek za pribor? Predstavljamo organizator MOVE. MOVE pomeni popolni nadzor nad notranjostjo nizkih in globokih predalnikov, izvlečnih omaric, stenskih omaric in stenskih niš. Preproste, individualno prilagodljive škatle MOVE v treh različnih višinah in različnih dimenzijah naredijo prostor za shranjevanje pregleden in organiziran.

Škatlice MOVE lahko poljubno kombinirate v vse širine in globine predalnikov in drugih elementov. Fleksibilnost sistema vam daje proste roke. Danes tako, jutri drugače, odvisno od potrebe in živil ali pripomočkov, ki jih želite pospraviti. 

MOVE organizator globokega predala

MOVE je narejen iz kakovostnega lesa svetlega hrasta, je edinstven na dotik in v kombinaciji s fino obdelano kovino daje kuhinji dodano vrednost. Barvo kovine je možno kombinirati z novimi barvami korpusov - šampanjec in lava-sivo.

Sistem MOVE je tako fleksibilen, da ga je možno popolno uporabiti v vseh elementih, od širine 30 do 120 cm. Izvlečne apotoke bodo tako še bolj pregledne, stenski elementi pa bodo dobili dodaten uporabni prostor za drobnarije. Tudi težava z manjšimi steklenicami bo rešena s sistemom MOVE. Prelistajte celoten katalog MOVE.

MOVE stenski element in niša

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo