Strankam nudimo kompleten brezplačen servis. Naše prodajne in poprodajne storitve so namreč enako pomembne, kot nakup kuhinje, tudi če je od nakupa preteklo že več časa. Brezplačna dostava, montaža in izris kuhinje s svetovanjem. 


Brezplačen izris kuhinje

Nakup kuhinje se začne z izrisom in svetovanjem. Izris je del svetovanja, pogovora. Je upoštevanje vaših želja, možnosti in dimenzij prostora. Ker verjamemo, da je naše poslanstvo tudi izobraževati in osveščati naše stranke, počnemo to brezplačno. V svetovanje vedno vključimo tudi meritev prostora, v katerem bo stala kuhinja, saj je videti prostor v živo povsem druga perspektiva, ki se zelo razlikuje od načrta. Izris, meritev in svetovanje so le pot do cilja, ki je popolna, sanjska kuhinja, kakršno ste si vedno želeli.

Brezplačna dostava

Dostava ni samo dostava. Je naša celostna storitev, ki zajema dostavo od prevoza in vnosa v prostor, kjer bo stala kuhinja do odvoza odpadne embalaže. Ne glede na oddaljenost ali nadstropje, je ta storitev za naše stranke brezplačna. Vezana je seveda na nakup kuhinje (z aparati ali brez). Pri nakupu posameznih kosov pohištva ali aparatov, se o storitvi dostave dogovarjamo individualno.

Brezplačna montaža

Vsaka kuhinja potrebuje dobrega monterja. Tega se zelo dobro zavedamo, saj se nakup kuhinje zaključi šele z uspešno montažo. Naj bo kuhinja še tako kakovostna, če je monter slab, tudi kuhinja na koncu ne bo to, kar ste želeli. Naši monterji so izkušeni mizarji, z več kot 20 leti izkušenj na području montaže kuhinj. Mi jim popolnoma zaupamo in vemo, da so na svojem področju strokovnjaki, zato so tudi vaše kuhinje v varnih rokah. Storitev montaže je za kupce naših kuhinj brezplačna. Kuhinjo vam pripeljemo, vnosimo v prostor, zmontiramo in odpeljemo odpadno embalažo. Vse brezplačno.

Opozoriti želimo, da so naši monterji mizarji in ne opravljajo priklopov na električno omrežje, vodo ali plin. Te storitve niso predmet montaže.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo