Predmet pravnega obvestila (pogoji in pravila uporabe)

Predmet pravnega obvestila so spletne strani podjetja Kuhnca, d.o.o., www.kuhnca.si. Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče. Prosimo, da pred uporabo spletne strani preberete pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, je uporaba spletne strani prepovedana.

Uporaba spletnih strani podjetja Kuhnca, d.o.o.

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.kuhnca.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Kuhn'ca, d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine spletnih strani podjetja Kuhn'ca, d.o.o. so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno stran podjetja Kuhn'ca, d.o.o. uporabljate na lastno odgovornost. Podjetje Kuhn'ca, d.o.o. ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak. Podjetje Kuhn'ca, d.o.o. se bo trudilo zagotavljati najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. Podjetje Kuhn'ca, d.o.o. lahko kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Podjetje Kuhn'ca, d.o.o. ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki, na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

Zasebnost

S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko podjetje Kuhn'ca, d.o.o. analizira neosebne podatke v zvezi z uporabo te spletne strani.

Povezave na spletne strani

Spletna stran podjetja Kuhn'ca, d.o.o. vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Podjetje Kuhn'ca, d.o.o. ni odgovorno za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh podjetja Kuhn'ca, d.o.o. uporabljate na lastno odgovornost.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo