Bora X Pure

BORA X Pure navdušuje s posebej veliko fleksibilno kuhalno ploščo in z izrazito dizajnirano rešetko nape. FLEX-indukcija omogoča veliko svobode pri razporeditvi loncev. Sistem je kompakten in s svojim inovativnim upravljanjem na dotik sControl minimalističen, izjemno eleganten, neverjetno tih in zelo intuitiven. Predstavljamo nekaj prednosti Bore X Pure.

Intuitivno upravljanje sControl
Edinstveni vertikalni drsnik omogoča izjemno preprosto, intuitivno upravljanje aparata. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in le z enim nežnim dotikom. Upravljalna konzola je pri izklopljeni plošči nevidna, ob delovanju pa inteligentno osvetljena.  


Enostavna menjava filtra eSwap
Pri izvedbi Bore z recikulacijo zraka, torej s filtrom, menjava filtra poteka povsem preprosto, od zgoraj, skozi odprtino za odvod zraka - brez potrebe po odstranjevanju predalov ali zaslonk. Visoko učinkoviti filter z aktivnim ogljem uspešno nevtralizira neprijetne vonjave.


Zelo velike FLEX-indukcijske površine
Zelo velika indukcijska kuhališča, ki jih lahko po potrebi tudi vertikalno združite, zagotavljajo popolno in enakomerno segrevanje hrane tudi v velikih loncih ali ponvah. S tem, ko je upravljanje kuhališč centralno in postavljeno pod napo, je zagotovljena velika kuhalna površina.


Večstopenjska funkcija ohranjana temperature
Glede na potrebo, lahko izbirate med tremi stopnjami ohranjana temperature z različnimi temperaturnimi nivoji. Tako svoje jedi ohranite tople pri konstantni temperaturi in brez nevarnosti, da bi se hrana prismodila.


Veliko prostora za shranjevanje

Nizka višina aparata (manj kot 20 cm) zagotavlja največji prostor za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih pripomočkov v omarici pod kuhališčem. Tudi pri delovni površini, globoki 60 cm, se v primeru recikulacije zraka ni potrebno odpovedati prostoru za shranjevanje pod aparatom. V primeru odvoda zraka pa je globina predalnikov nekaj manjša.


Preprosto čiščenje
Dele nape, ki so izpostavljeni pari in maščobi, je možno preprosto odstraniti. Odstranijo se iz zgornje, vidne strani, skozi dobro dostopno odprtino. Operete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer zavzamejo zelo malo prostora. 

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo