Bora S Pure

Zaradi inovativnega dizajna nudi to kuhališče 4 različno velike kuhalne površine. Ker je napa odmaknjena nekoliko iz centra, je ožja plošča 100 odstotno funkcionalna. Ima prostor za veliko ponev in tudi za manjšo kozico. Na voljo je v odvodni izvedbi - napeljava odzračevalnega sistema ven iz prostora in v obtočni izvedbi - uporaba filtra z aktivnim ogljem). Predstavljamo nekaj prednosti sistema Bora S Pure.

Intuitivno sControl upravljanje
Zaradi edinstvenega vertikalnega drsnika je upravljanje aparata še bolj preprosto. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in le z enim nežnim dotikom. Moč nape se avtomatsko prilagaja stopnji, na kateri deluje kuhališče. Vaša polna koncentracija tako ostaja na kuhanju, vse ostalo upravlja kuhališče samo.


Optimalna razporeditev kuhališč in tiho delovanje

Zaradi izjemno premišljenega dizajna ima Bora S Pure popolno izkoriščeno površino kuhališč. Na štirih različno velikih kuhalnih poljih lahko uporabite vašo največjo ponev in najmanjšo kozico. Zaradi izven centra postavljene nape je površina optimalno izkoriščena. Bora je vedno in izjemno tiha - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in vgrajen ekstremno tih motor. Pri kuhanju in komunikaciji tako ni nobenih motenj.


Preprosto čiščenje

Vsi deli aparata, ki so izpostavljeni kuhinjski pari, so lahko dostopni in odstranljivi. Pri obtočni različici Bore gredo vsi vonji skozi visoko učinkoviti ogleni filter, ki jih nevtralizira. Menjava filtra je izjemno preprosta. Dostop je omogočen od zgoraj, skozi odprtino za odzračevanje, brez odstranjevanja predalov ali podnožja. Operete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli minimalen prostor.


Minimalističen dizajn za vsako kuhinjo

Kuhalna plošča in napa sta v kompletu ploskovgradni. Perfektne linije so nevpadljive in visoko elegantne in se tako podajo vsaki moderni arhitekturi. Bora S Pure ima tudi možnost, da ji z izbiro najljubšega barvnega zračnika podarite svojo osebno noto. Minimalna višina aparata (200 mm) in integrirana enota za obtok zraka, v predalih puščata veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih potrebščin. Celo pri 60 cm globini delovne plošče, pri obtočni izvedbi aparata, ni potrebno krajšati predalov po globini.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo