Bora X Bo

Bora X Bo je ustvarjena za amaterskega uporabnika, a s funkcijami in triki, ki jih poznajo in uporabljajo profesionalci. Bora X Bo ni le pečica, je tudi parna pečica, kuharski asistent, pameten pomočnik, ki misli in dela namesto vas. Profesionalno samočiščenje, velik zaslon na dotik, intuitivna priprava hrane in samodejni odvzem pare so samo nekatere prednosti, ki jih aparat ponuja. Navdušujoči rezultati peke pa so tisto, kar prepriča še tako zahtevnega uporabnika. Podrobneje predstavljamo nekatere prednosti kombinirane pečice in parne  pečice Bora X Bo.

Svež zrak in jasen pogled v pečico
Ena izmed fascinantnih posebnosti pečice X Bo je ta, da s samodejnim odvzemom pare prepreči vročemu zraku, da nam puhne v obraz, ko odpremo pečico. Preden se odprejo vrata, X Bo avtomatično posesa paro in jo ohlajeno spelje nazaj skozi odprtino in ogleni filter, ki sta namenjena odvajanju pare in filtriranju zraka. Zrak je zaradi filtra vedno svež in prostor ni obremenjen z vonji, ki prihajajo iz pečice. LED osvetlitev v kombinaciji z odvzemom pare poskrbi, da je pogled v pečico vedno jasen. 


Preprosto upravljanje
Upravljanje pečice X Bo poteka preko 19-palčnega zaslona, ki mu lahko individualno spremenite naklon. Upravljanje na dotik je izjemno odzivno, tako, kot ste navajeni na svojem mobilnem telefonu. S številnimi prednastavljenimi programi in intuitivnim vodenjem uporabnika skozi razpoložljive funkcije, je uporaba pečice X Bo povsem enostavna. 


Samodejno učinkovito čiščenje
Z intenzivnim program samočiščenja in sušenja vam pečice ne bo treba nikoli več čistiti ročno. Dvoprekatna kartuša, ki jo pred zagonom programa samodejnega čiščenja vstavite v aparat, poskrbi za kristalno čisto in suho notranjost aparata - podobno, kot pomivalni stroj poskrbi za umazano posodo.


Najvišja učinkovitost / najboljši rezultati 
Bolje skoraj ne gre. Bora X Bo blesti pri optimalni razporeditvi toplote v notranjosti aparata in posledično pri enakomerno pečenih jedeh. Hrana je popolno pripravljena tudi, če pečete na vseh treh nivojih hkrati. Odločite se, na primer, za pripravo znamenitih francoskih rogljičkov. Pecite jih na treh pladnjih, paralelno postavljenih v pečico - zagotovo bodo vsi enako popolno pečeni. 

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo